Flexibility-Residence by Partidesign Studio

Partidesign Studio Spotlights The Flexibility Residence

PartiDesign Studio, the project leader of the awarded work Residence:Flexibility by PartiDesign Studio spells out, This design aimed to challenge the need for “flexible” by providing an expandable option for inner city living in the 125 m2 apartment. The open-plan space of this one-big-room apartment was divided into two areas to separate private and communal area with a sliding partition. This project was designed a series of glass and steel partitions that play a key part in subdividing areas, providing additional functions, offering privacy, and creating visual separation that also reflect the surrounding materials, creating a sense of disorientation by reflection and perspective. .

Flexibility-Residence by Partidesign Studio Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=65764

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Futuristic Magazine homepage.

Design Magazine
Copyright © 2010 - 2018 Design Futuristic Magazine - design-futuristic.com - All Articles