Award Winning Otc Office

Voatt Design Studio Portrays The Otc Office

VOATT Design Studio, the maker of the award winning project OTC by VOATT Design Studio explicates, The OTC office is an irregular polygon space, different from the traditional rectangular office space in Taiwan. Bringing nature indoors is the inspiration for VOATT Design Studio. VOATT proposes using arc walls as the axis to create a space for more mobility and preserve the sunlight and the scenery outside the window. To let the office more visually abundant, VOATT chooses materials with natural patterns. VOATT hopes that this office will full of natural materials then create a new flowing space combines with architectural aesthetics to make their client feels more energetic..

Award Winning Otc Office Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=86398

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Futuristic Magazine homepage.

Design Studio
Copyright © 2010 - 2019 Design Futuristic Magazine - design-futuristic.com - All Articles