Award Winning Wave Residential House

Chu-Hsin Tsai Exhibits The Wave Residential House

Chu-Hsin Tsai, the thinktank behind the highlighted work Residential House:Wave by Chu-Hsin Tsai demonstrates, In Asia, people usually prefer a visually closed entrance for Fen-Sui purpose. To create a big space in a limited space, designer put a shoe cabinet as a screen and lift it making it looking light as flying to echo the form of ceiling of wave. This project is inspired by wave of sea. Due to the limitation of ceiling height of original concrete structure , designer use the form of wave to hide air conditioner and other facilities in the lower part of wood ceiling and raise the rest to create a spacious atmosphere. .

Award Winning Wave Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=86501

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Futuristic Magazine homepage.

Design Agency
Copyright © 2010 - 2019 Design Futuristic Magazine - design-futuristic.com - All Articles