Exhibition Space by P+one Design Center

P+one Design Center Demonstrates The P+one Exhibition Hall Exhibition Space

P+ONE DESIGN CENTER, the designer of the award winning work Exhibition Space by P+ONE DESIGN CENTER demonstrates, P+ONE Exhibition Hall takes inspiration from a good moment of blossom and the 5.5 meters high facade of this space likes a flower. The wall of space is made of 2000 reclaimed wood hollow rectangle boxes combining traditional architecture craft techniques and parameterization variation calculations. An amazing space is not only shows itself, but also shoulders a responsibility to interact with visitors. .

Exhibition Space by P+one Design Center Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=34840

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Futuristic Magazine homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2020 Design Futuristic Magazine - design-futuristic.com - All Articles